Ostvarenje najluđih snova: Lift prekriven Jaffa keksom!

- Cilj nam je da unesemo malo zabave u život, a ovo je savršen način da se unese malo radosti u živote zaposlenih pod stresom. Nadamo se da će ljudi biti srećniji i da će ih lift motivisati da kupe pakovanje keksa - kaže Filipa Tili, menadžerka u kompaniji "McVitie's" koja je tradicionalni proizvođač jednog najpopularnijih keksova na svetu - Jaffa keksa.

(old_image)

Inspirisana kultnom knjigom Roalda Dala "Čarli i fabrika čokolade" u kojoj Vili Vonka stvara jestivi svet iz mašte, kompanija "McVitie's" je, naravno, u promo svrhe obložila svojim popularnim proizvodom ceo lift u londonskoj kompaniji za komunikacije "Engine".

Na zidovima "jestivog lifta" nalazi se 1.325 komada Jaffa keksa koji je moguće lizati tokom vožnje, nakon čega se, iz higijenskih razloga, "korišćeni" keks menja svežim za sledećeg uživaoca u "ukusnoj" vožnji.

Eksperti za hranu i umetnici su ovaj "jestivi" lift pravili četiri nedelje.

(old_image)

Zaposleni u kompaniji "Engine" imaju vremena da od prizemlja do 16. sprata i nazad, uživaju u lizanju Jaffa keksa na zidovima lifta, a potom, što i jeste cilj neobične kampanje, odu u prodavnicu i kupe paket ove i kod nas kultne poslastice.

Da li biste lizali lift prekriven Jaffa keksom?

Pogledajte još