Važno je ko obećava, a ne šta obećava

BEOGRAD, 18. aprila 2012. (Beta) - Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Djilas izjavio je u sredu da ne može da bude u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom na gradskom nivou zbog laži koje plasiraju o njemu.

"Upravo zbog laži koje plasiraju o meni, o mostu i drugim stvarima, ne mogu da budem s njima u koaliciji, ali sve ostale mogu da vidim sutra u zajedničkoj vlasti", kazao je Djilas za televizju B92 i dodao da svako ko ima dobru ideju za grad može da participira u vlasti.

On je naveo da ljude danas interesuje kako da žive bolje i da je na toj ideji pre četiri godine napravljena koalicija koja je svima delovala nemoguća, ali koja funkcioniše bolje nego što je funkcionisala republička koalicija. "Razlog tome je što se odlučuje o konkretnim životnim stvarima, a ne o političkim odlukama", ocenio je Djilas.

On je naveo da u predizbornoj kampanji birači treba da obrate pažnju ne na to šta se obećava, već ko obećava, jer danas su obećanja svih manje više ista.

Pogledajte još