Jagodina se ne plaši BSK-a

JAGODINA, 19. aprila 2012. (Beta) - Trener Jagodine Simo Krunić rekao je u četvrtak da se on i njegovi fudbaleri "ne plaše" BSK-a i da subotnji meč u 25. kolu Super lige zavisi isključivo od njih samih.

"BSK-u treba pobeda da bi opstala u ligi. Znam da će nam ta utakmica biti teška jer je Borča već pokazala da zna da igra pod pritiskom, da uzimaju bodove u utakmicama kada to niko nije očekivao. Mi se njih ne plašimo, ali to je ozbiljna i organizovana ekipa", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Jagodina je peta na tabeli sa 38 bodova, četiri manje od Radničkog 1923, dok je BSK 11 sa 24 boda.

"Pozicija na tabeli ne znači ništa. Odlazimo u Borču svesni da igramo protiv čvrstog, dobro organizovanog protivnika, koji ima izuzetne pojedince. Pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat, a sve zavisi od naših igrača koliko će pružiti na toj utakmici", rekao je Krunić.

Kapiten Jagodine Miloš Stojanović rekao je da je za njegov tim najvažnije da ne primi gol.

"Mi igramo po sistemu da nam je svaka sledeća utakmica najteža. Znamo šta nas tamo čeka, ali kao i do sada, iz dobre odbrane i dobrog bloka očekujemo povoljan rezultat. Najbitnije da ne primimo gol, a probaćemo i da ga damo", rekao je Stojanović.

Pogledajte još