Ana: Očekuje nas zanimljiv vikend

Reprezentacija Srbije priprema se u Moskvi za predstojeće mečeve, a Ivanovićeva, koja se poslednja priključila ekipi, danas je prvi put trenirala.

"Jutros sam odradila prvi trening u Moskvi. Nije bilo loše, s obzirom da teren nije u dobrom stanju. U principu sam zadovoljna. Imamo još dan, dva da se prilagodimo i da budemo spremni za vikend",
rekla je Ivanovićeva.

Ona je dodala da očekuje da će hala biti puna i da se raduje lepoj atmosferi, kao i da se nada da će Fed tim Srbije imati podršku svojih navijača.

"Veliki cilj nam je da pobedimo i mislim da imamo šanse. Do sada smo tri puta izgubili od Rusije. Ovog puta je ekipa na okupu i svi smo pozitivni, pa mislim da nas očekuje uzbudljiv vikend", rekla je Ivanovićeva, koja je trenutno 15. na WTA listi.

Prema njenim rečima, Rusija ima veliki izbor igračica i još se ne zna ko će igrati.

"Mislim da će biti važno da se potrudimo da na bilo koji način dobijemo. U Fed kupu je drugačije nego kada se igraju drugi turniri i mečevi. Dosta ima aspekata koji odlučuju i naravno veća su očekivanja i pritisak zbog ekipe. Ipak, mislim da imamo velike šanse", rekla je Ivanovićeva.

Polufinalni meč Svetske grupe Fed kupa počeće u subotu u 13.00 (15.00 po lokalnom).

Beta

Pogledajte još