Novo mesto za kupoholičare u Inđiji

Sve je počelo ovako - Foto galerija: Otvoren autlet centar u Inđiji

Vlado Georgijev pevao je za goste, pre zvaničnog otvaranja Fashion Park Outlet centra. Šarenoliko društvo - isfenirane dame na "dvanaesticama" i uglađena gospoda, poneki pas, i kupci koji su sa nestpljenjem očekivali da otkuca 15 časova i da krenu u pustošenje rafova po Inđiji. Najavljeni su popusti i do 80 odsto, razmišljali smo već kako to sve da odnesemo kući, ali avaj! Ne valja se prerano radovati. Nije sve baš tako jeftino.

Ipak najbolje su prošli oni koji vole sportsku garderobu, jer su patike u radnjama "Nike" i "Adidas" bile skoro duplo jeftinije dok su brendovi: "Replay", "Timberlenda" ponudili popust od 10 odsto. Ako ste se ponadale drage trendseterke da ćete prošlogodišnji model "Guess" farmerki koje su koštale čak 22 390, kupiti "a da ne osetite", prevarile ste se ! Sada su 10.990, dok je torba iste marke 11.990.

Pogledaj twitovanje sa lica mesta

Popust od 70 odsto u "Time out" radnji izazvao je takvo interesovanje, da su ulazili samo nahrabriji.

Putarina do Inđije je 240 dinara u jednom pravcu , a parking je besplatan. U Fashion parku imate na raspolaganju kafiće, restorane i igraonice za decu, da vam ugođaj bude potpun.

Naš utisak:

Cene su bile toliko niske da se tek svaki 5 posetilac šetao sa kesom u ruci. Možda je ipak istina da su autleti mesta gde za ne tako niske cene kupite sve što vam ne treba i uglavnom vam se ne sviđa.

Pogledajte još