Partizan za osmu uzastopnu pobedu

BEOGRAD, 20. aprila 2012. (Beta) - Fudbaleri vodećeg Partizana pokušaće u subotu protiv Smedereva da ostvare osmu uzastopnu pobedu u prvenstvu Srbije, dok će Novi Pazar i Borac u svojim mečevima 25. kola nastaviti borbu za opstanak.

Šest kola pre kraja Super lige Partizan ima deset bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, pa su dešavanja u donjem delu tabele mnogo neizvesnija.

Brigu o opstanku u ligi, pored Pazaraca i Čačana, nisu prebrinuli ni Javor, Hajduk i BSK, dok se Metalac koji je veći deo sezone na poslednjem mestu, takodje, nada da će zadržati status superligaša.

Igrači kluba iz Gornjeg Milanovca sakupili su ukupno 14 bodova, a u zoni ispadanja je trenutno i Borac sa 18. Novi Pazar ima 21, Javor 23, a Hajduk i BSK po 24 boda.

Metalac i Hajduk igraće u nedelju jedinu utakmicu 25. kola tog dana, dok će se sutra u Čačku Borac sastati sa osmoplasiranim OFK Beogradom, Novi Pazar će gostovati u Kragujevcu kod četvrtoplasiranog Radničkog 1923, Javor će na svom terenu igrati sa devetoplasiranim Radom, a BSK će u Borči ugostiti petoplasiranu Jagodinu.

Pogledajte još