Mrka ne propušta ni jedan Bekutin nastup

Bekuta je ovim nastupom pružila podršku ministru za infrastrukturu Milutinu Mrkonjiću, koji je dva dana ranije iz prvog reda pratio njen koncert u novosadskom Spensu.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić se u poslednje vreme intenzivno druže, a mediji spekulišu da je njihov odnos nešto više od prijateljstva. Iako nijedno od njih dvoje nije eksplicitno potvrdilo takve navode, izvesno je da ministar prati pevačicu na svim njenim nastupima, piše "Blic".

- U utorak, 24. aprila, obeležavam 20 godina karijere i verujem da će i on biti tu da me podrži. Osim ako ga ne kidnapuju vanzemaljci - izjavila Ana Bekuta za „Blic“, koja nije krila da je fascinirana Mrkonjićevim entuzijazmom.

Kada je reč o mitingu socijalista, Bekuta objašnjava da na njemu nije nastupila iz političkog ubeđenja, već da bi učinila uslugu svom prijatelju.

- Moja publika glasa za različite opcije, pa smatram da nije korektno da se javno politički izjašnjavam. Na skupu sam bila da bih svim srcem podržala Mrkonjića u gotovo nadljudskom davanju na stručnom planu, baš kao što i on podržava moj rad - istakla je pevačica.

Iako nije želela da otkrije kome će dati svoj glas na predstojećim izborima, Bekuta je izjavila da ju je oduševila atmosfera na mitingu socijalista.

Pogledajte još