fbpx

Metallica: Kako se snaći na Ušću...

Jelen Live i Arena Beograd pobrinuće se da 8. maja, kao što su već i obećali, Ušće izgleda kao pravi mali grad. Svako koga put navede pored Ušća, ugledaće zaštitnu ogradu u dužini od 5 kilometara koja okružuje prostor u kome će biti koncert. Unutra su već postavljene tribine za publiku koje se nalaze na strani do Dunava. Trenutno su u izradi VIP tribine i platforma za osobe sa invaliditetom a postavljaju se i prvi elementi bine.

Glavni ulaz imaće 21 kapiju. Ulaz za osobe sa invaliditetom kao i za VIP tribine, nalaziće se sa strane Bulevara Nikole Tesle. Ulaz za tribine za sedenje biće postavljen sa strane Dunava, uz biciklističku stazu. U ograđenom prostoru nalaziće se i više punktova za osoblje hitne pomoći i policiju kao i šankovi, toaleti i mesta za prodaju suvenira.

Kapije se otvaraju od 16h i očekuje se dolazak više desetine hiljada posetilaca iz zemlje i celog regiona.

Kao prva predgrupa nastupiće bend GOJIRA a zatim i MACHINE HEAD. Članovi benda Metallica dolaze u Beograd na dan koncerta.

U prodaji se mogu naći ulaznice za koncert benda METALLICA po sledećim cenama:

PARTER 3300 dinara,
TRIBINE SEDENJE 5500 dinara

Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.