Carl Cox: Dolazim da se provedem sa vama!

"Čarobnjak na dekovima", kako su ga često nazivali tokom bogate trodecenijske karijere, dolazi u Beograd posle nepunih osam godina od svog, danas već kultnog nastupa na „Urban Experience“ festivalu. Avalon produkcija u saradnji sa etiketom „Intec Digital“, koju je Cox osnovao pre 14 godina, organizuje ekskluzivnu žurku ograničenog kapaciteta sa ciljem da publici u Srbiji i regionu predstavi aktuelni studijski album „All Roads Lead To The Dancefloor“.

Jedini ovogodišnji nastup u Srbiji biće ujedno prilika da se predstavi jedinstvena atmosfera „Revolution“ žurki koje popularni „Coxy“ organizuje na Ibici već punih deset godina!

Čast da otvori veliku subotnju žurku imaće beogradski producent u usponu Strahinja Brajović kojeg kolege u inostranstvu znaju pod nadimkom Dave Floyd.

Uvodni DJ set počinje već od 21 čas i trajaće sve do ponoći kada na scenu izlazi desna ruka Carl Coxa i menadžer čuvene izdavačke kuće Intec Digital, britanski DJ i producent Jon Rundell.

Oko dva časa posle ponoći na veliku scenu izlazi čovek čiji je poslednji nastup u Beogradu bio pre čak osam godina. „Moji putevi trenutno vode do sjajne publike u Srbiji koju sam imao priliku upoznati i na Ibici, ali i širom sveta. Ljudi tu zaista umeju da se dobro zabave i veoma su gostoljubivi što je prava dragocenost. Dolazim pre svega da se sjajno provedem sa vama!”, poručio je Carl Cox u jednom od nedavnih intervjua.

Provod će trajati sve do ranih jutarnjih časova, dok će u poslednjem satu od 5 časova ujutru Carl Cox i Jon Rundell nastupati zajedno što su često činili na Ibici proteklih sezona.

Ulaznice po jedinstvenoj ceni od 2.400 dinara prodaju se širom Srbije i regiona putem sajtova Tickets.rs Eventim.rs i Gigstix.com, te direktno na svim prodajnim mestima u Beogradu kao što su Bilet centar, šoping centar Ušće, blagajne Beogradske arene, Doma sindikata i Doma omladine. Ulaznice će se po nepromenjenoj ceni prodavati i na ulazu, dok će za sve najavljene fanove iz regiona u subotu biti sačuvana posebna količina na blagajni ispred Belexpocentra.

Pogledajte još