SNS zadovoljna jedino pobedom

BEOGRAD, 27. aprila 2012. (Beta) - Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić rekao je u petak da je pobeda jedini rezultat kojim će ta stranka biti zadovoljna posle izbora 6. maja.

"Pobeda je jedini rezultat kojim ćemo biti zadovoljni, bez obzira na ogroman novac za prljavu kampanju, neravnopravne uslove i sve ono što su naši protivnici radili u prethodnom periodu", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je pozvao Beogradjane da na izbore izadju u što većem broju i glasaju za listu "Pokrenimo Beograd", jer, kako je rekao, jedino oni mogu da pobede Demokratsku stranku.

Vučić je rekao da mu je žao što kandidat Demokratske stranke za gradonačelnika Dragan Djilas nije pristao na duel u kojem bi "protivnici pokazali različite vizije Beograda" i "dali doprinos razvoju demokratije".

"Ovako su pokazali da je za njih najbolja ideja da vam vežu ruke u ringu i onda vas udaraju i rukama i nogama, jer kad uložite 4,5 miliona evra u prljavu kampanju, onda vam je jasno da nisu ni želeli fer borbu", rekao je Vučić.

Pogledajte još