Grant: Agombar je otišao, dovodim još dvojicu‎

"Hari Agombar je bio nedelju dana na probi i vratio se u Englesku. Testiraću još dvojicu igrača koji će doće posle derbija, a posle toga ću odlučiti. Znam koja mi je pozicija najpreča, ali sve to čuvam za sebe", rekao je Grant novinarima u centru Teleoptik.

Izraelski stručnjak je ponovio da se igrači iz inostranstva teško odlučuju na dolazak u Srbiju zbog slabog kvaliteta lige i malih plata, ali da Partizan mora da ostane konkurentan.

"Igrači iz boljih liga će teško doći u Srbiju zbog kvaliteta i malih plata, ali Partizan ne može da dovodi samo jeftine igrače, jer mora da ostane konkurentan. Pratim i nekoliko igrača u domaćem prvenstvu i redovno o tome pričam sa saradnicima"
, rekao je Grant.

"Očekujem da će žreb za evropska takmičenja biti težak i pravio bih tim za to, ali moramo da vidimo koliki će nam biti budžet za pojačanja na kraju sezone", dodao je trener Partizana.

On je novinarima odgovorio da neće uživo gledati finale Lige šampiona, u kome igraju njegov bivši tim Čelsi i Bajern Minhen, jer se istog vikenda igra i domaće prvenstvo.

"Neću ići u Minehn na finale jer imam obaveze u Beogradu. Znam da je potražnja za milion karata, ali mi ne bi bio problem da nabavim ulaznicu jer imam prijatelje u oba kluba"
, rekao je Grant.

Beta

Pogledajte još