Da poližeš štapiće

Sa tradicijom dugom preko dve decenije restoran Peking je prvi restoran kineske kuhinje u Beogradu.

Smešten je u strogom centru grada, na samo minut od ulice Kneza Mihaila. Ipak, u njemu ćete se osećati zaštićeno od gradske buke i vreve, a njegova opuštajuća atmosfera i prijatni ambijent učiniće vaš trenutak za odmor potpunim.

Unutrašnjost lokala osmišljena je po ugledu na tradiconalne pekinške restorane.U enterijeru dominira crvena boja koja po kineskom verovanju simboluzuje sreću. Diskretni detalji dočaravaju duh Dalekog istoka, a nezaobilazni okrugli stolovi simbolizuju podelu hrane i kruženje pozitivne energije među ljudima koji sede. Restoran je urađen na dva nivoa a ukupni kapacitet mu je do 120 mesta. Prizemni deo odiše toplom domaćinskom atmosferom, dok je gornji nivo pogodan ukoliko želite malo privatnosti.

(old_image)

Fast food
Jedan deo restorana namenjen je za odeljak za brzu hranu-fast food. U ponudi su carska piletina, riba u slatko kiselom sosu, prolećne piroške, patka na komade sa povrćem, sir od soje sa teletinom i mnoga druga.

(old_image)

Restoran
O autentičnosti ukusa svedoči činjenica da jela priprema kinez sa zavidnim kulinarskim iskustvom iza sebe.On će za vas pripremati raznovrsne specijalitete od hladnih predjela, supa, toplih jela, preko jela od ribe, kineskih testa i pirinča koji je nezaobilazan dodatak svakom jelu, do interesantnih poslastica. Svako jelo koje izađe iz kuhinje restorana „Peking“ je specijalitet, pa nećemo izdvojiti nijedno, već ćemo prepustiti vama da pronađete ono koje odgovara vašem gastronomskom senzibilitetu. Da ugođaj bude potpun služe kineska vina, čajeve i rakije.

Ukoliko želite da u ovim fantastičnim specijalitetima uživate u hladovini doma svoga ,
pozovite ih.

Pogledajte još