Recept za lepotu Katarine Radivojević

Posle duge zime, proleće je doba za posebnu negu lica i tela. Kopmanija Avon naglašaca da su Solutions kreme napravljene uz pomoć prirode i nauke, zasnovane na ideji da svaka žena poseduje prirodnu lepotu koju treba negovati.

Katarina Radivojević je zaštitno lice Solutions linije proizvoda, jer veruje da je najvrednija upravo prirodna lepota koja dolazi iznutra i zato koristi proizvode sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima.

- Linija ovakvih proizvoda, koji neguju vaš prirodan izgled i pomažu vam da istaknete svoju lepotu, svakako je nešto iza čega stojim kao žena i kao osoba kojoj je veoma stalo do svog izgleda. Lepota koja najviše pleni jeste ona iznutra, kada se osećate u potpunosti svoji, prirodni i zadovoljni. Uz kremu za lice “Beautiful hydration” moja koža deluje uvek lepo i negovano, a moj ten je svež i blistav. Prijatan osećaj koji mi pruža ova krema podstiče moju pozitivnu energiju, tako da sam spremno dočekala proleće radujući se svakom novom danu - kaže Katarina Radivojević.

Liniju proizvoda krema čini šest različitih vrsta krema: Complete balance sa listom kamelije (Komplit balans)– za kombinaciju masne i suve kože; Beautiful hydration sa rajskim žitaricama (Bjutiful hidrejšn) - za umornu i dehidriranu kožu; Sensitive botanicals sa prkosom (Senzitiv botanikals) - umiruje osetljivu kožu; Youth minerals sa ametistom (Jut minerals) - kod prvih znakova starenja; Ageless accolade sa hibiskusom (Ejdžles akolejd) - za kožu koja gubi zategnutost; Perfect Tone sa plodovima duda (Perfekt ton) - za neujednačen ten, sa depigmentacijom.

Pogledajte još