Žena fudbalera Dragana Mrđe ne zna za zakon i policiju

Pevačica je, kako navodi "Alo", privedena u policijsku stanicu, a zatim je protiv nje podneta krivična prijava zbog vređanja i ometanja službenog lica u obavljanju dužnosti.

Incident se dogodio u Jevrejskoj ulici, kada je pevačicu koja je vozila „mini moris kupe“ zaustavila patrola policije. Iako kod sebe nije imala saobraćajna dokumenta, več samo ličnu kartu, pevačici nije bio problem da izađe iz automobila i preti, a potom i vređa policajce.

- Što si me zaustavio?! Šta sam uradila? - urlala je Ivana.
- Sada ću da okrenem jedan broj pa ćeš ostati bez posla, p...o jedna pandurska... Kretenu, majmune, ostaćeš ti bez uniforme - siktala je Mrđa.

Nakon upozorenja da se vrati u vozilo i objašnjenja da je zaustavljena radi provere, Ivana je nastavila sa vređanjem i verbalnim pretnjama, a incident su gledali ljudi koji su sedeli u bašti obližnjeg kafića.

- Bilo je kao na pijaci. Policajci zaustavljaju automobil i kreću da proveravaju, a iz njega izlazi pevačica, koju u prvom trenutku nismo prepoznali jer se malo zapustila. Odmah počinje da ih vređa i preti. Sedeo sam sa društvom i nisam mogao da verujem šta čujem, rečnik te mlade dame najblaže rečeno nije bio primeren razgovoru sa službenim licem. Policajce je nazivala svakojakim imenima, a posle je govorila da će okrenuti jedan broj i da će oni ostati bez posla. Verovatno je mislila da će se policajci uplašiti. Međutim, oni su pozvali pojačanje i sve se pretvorilo u cirkus bez nekog velikog razloga - kaže jedan od svedoka.

- Svi mi koji smo bili svedoci nemilog događaja otišli smo u policijsku stanicu, gde smo dali izjavu da je pevačica pretila i vređala saobraćajce. Policajci su nakon upućenog upozorenja pevačici da se smiri i sedne u automobil, o koje se ona oglušila, pozvali maricu kako bi je priveli u stanicu.

Nakon date izjave u policiji, pevačica je potpisala zapisnik u kojem je priznala da je izvređala policajce, posle čega je puštena da se brani sa slobode.