U Prolom banji još malo mesta za novogodišnju noć!

KURŠUMLIJA – Hotel „Radan“ u Prolom banji već je rasprodao 90 odsto, odnosno 350 mesta novogodišnjeg aranžmana, koji obuhvata četiri dana, po ceni od 13. 300 dinara. Za taj novac obezbeđeni su puni pansioni, dve svečane večere u restoranu i korišćenje svih pogodnosti i relaks programi koje banja pruža.

Ukoliko vremenski uslovi to dozvole, organizovaće se i poseta Đavoljoj varoši, srpskom kandidatu za sedam novih svetskih čuda prirode.

- Prema do sada prodatim aranžmanima kod nas će novogodišnje praznike proslaviti gosti iz Beograda, Novog Sada i Niša. Po prvi put imamo i organizovanu posetu pedeset bugarskih državljana, preko agencije iz te zemlje sa kojom smo ostvarili saradnju- napominje direktor Prolom banje Zlatko Veljović.

On dodaje da su mnogo ranije nego prethodnih godina turisti pokazali interesovanje da u Prolom banji isprate staru i dočekaju novu godinu. Većim delom popularizacija ovog kraja usledila je nakon nominovaja Đavolje varoši za sedam svetskih čuda prirode, koja je na 15. mestu u svetu po broju glasova.

- Dobrim delom naši gosti u novogodišnjoj noći biće oni koji su tokom leta posetili ovaj prirodni fenomen - ističe Veljović.

Lj.M.