Beck’s dovodi Silicone Soul u Apatin i Užice!

Ovaj DJ duo koji zauzima posebno mesto na polju elektronske muzike, a koji čine Craig Morrison i Graeme Reedie, samo dan kasnije, 7. jula u Užicu, predstaviće svoju najsvežiju produkciju posetiocima Ground festivala koji organizuje 031 Republic u saradnji sa Beck’s-om.
U okviru festivala “Cyclone on the beach“, a uz podršku Beck’sperience-a, na peščanoj plaži restorana Plava ruža u Apatinu, 6. jula, pored ovog DJ dvojca nastupiće i Sevdah Baby, Vladimir Aćić, Fakir i Ivan Pešut.

Odličan line-up, peščana plaža, leto i dobro raspoloženje osigurali su da Cyclone Festival već sedam godina ima konstantnu i veliku posećenost. Letnji festival “Cyclone on the beach” godišnje poseti oko 4.000 mladih ljudi iz gradova širom Srbije, kao i iz Mađarske i Hrvatske.

Nakon nastupa na plaži, poznati britanski DJ dvojac „Silicone soul“ seli se na dvodnevni Ground festival u Užicu koji se, u organizaciji 031 Republic i Beck’s-a, održava 6. i 7. jula na terenima Velikog parka.

Prve večeri „Ground festivala“, u okviru „Lady`s night-a“, atmosferu će zagrejati tri poznata ženska DJ-a, Tijana Public P, Ana Nikolić i Witchy kojima će se pridružiti Kristina Lalić i Lea Dobričić. Za samu završnicu Ground festivala, najbolje zabave u ovom kutku regiona, pored Sillicone Soul-a, biće zaduženi Ivan Pečeničić, Luka Vuković i Ivan Radojević. Ulaz na festival biće besplatan od 18h do 21h, a više informacija o programu festivala, posetioci mogu potražiti na zvaničnoj internet prezentaciji www.031republic.org.

Pored toga što uvek prepoznaje dobru energiju, jak „beat“ i najbolju zabavu, Beck’s već godinama oduševljava domaću publiku svetski priznatim imenima. Tokom proteklih godina, brojni ljubitelji vrhunskog zvuka uživali su u muzici najvećih svetskih muzičkih zvezda kao što su Sven Väth, Massive Attack, Laurent Garnier, Tiga. Nastup The Chemical Brothers zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok su fantastični nastupi Eric-a Prydz-a i DJ-a kojeg je skoro nemoguće bukirati, Paul van Dyk-a potvrdili da su događaji koje organizuje Beck’s visoko pozicionirani u sferi clubbing-a.
Beck’sperience vas čeka u Apatinu i Užicu!

silicone soul