Od sada i u Srbiji najmodernije oglašavanje na Facebooku

Kao jedna od svega 44 svetske kompanije koje imaju pravo da koriste tehnologiju Facebook API za kreiranje i upravljanje Facebook kampanjama iza koje stoji kompanija Maple, Prima Media (deo kompanije Trident Media Group) od sada srpskim kompanijama nudi Prima Facebook - izuzetno napredan “social“ proizvod za oglašavanje na najpopularnijoj svetskoj društvenoj mreži.

Osim sofisticirane tehnologije koja garantuje najbolju optimizaciju svih tipova Facebook kampanja i sjajne rezultate, usluga Prima Facebook podrazumeva i angažovanje vrhunskih eskperata koji se brinu o toku svake kampanje i besplatno predlažu optimalna kreativna rešenja za Facebook oglase.

Oglašavanje na Facebooku je zasnovano na tzv. "performance modelu", što znači da oglašivači plaćaju samo kada korisnici zaista kliknu na njihov oglas. Na taj način, Facebook oglasi su veoma efikasni u pogledu cene. S druge strane, zahvaljujući svom socijalnom aspektu, tj. činjenici da korisnici Facebook oglase povezuju sa aktivnostima njihovih prijatelja, oni obezbeđuju odlične rezultate u smislu direktnog angažovanja i pozivanja na konkretne akcije.

Ugovor koji u Srbiju dovodi najmoderniji
model oglašavanja na Facebooku ispred kompanije Maple u Beogadu su potpisali Shai Beres i Eden Amirav, dok su tim Trident Media Groupa predstavljali generalni direktor Uroš Ignjačević i direktor Velibor Antić.

Maple je kompanija sa ekspertizom u oglašavanju na socijalnim mrežama (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube), čiji klijenti na globalnom nivou su najjači svetski brendovi – Coca-Cola, Microsoft, P&G i drugi.

Prima Media je agencija specijalizovana za prodaju oglasnog prostora na medijima kompanije Trident Media Group (portali Nadlanu.com i MojOdmor.rs, kao i beogradski Radio TRI), a odnedavno i za kreiranje i upravljanje “social media” kampanjama. Više informacija potražite: www.primamedia.rs.

Kontakt
: 011 321 9987

facebookmapleprima facebookprima mediatrident media group