Udovičić odredio spisak igrača za Eger i Svetsku ligu

BEOGRAD, 25. februara 2009. (Beta) - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić odredio je igrače koji ce učestvovati na turniru u Egeru od 6. do 8. marta i u meču Svetske lige sa Grčkom 10. marta u Atini.

Kako se navodi u saopštenju Vaterpolo saveza Srbije, na turniru u Egeru, pored Srbije, učestvovaće i SAD, Rumunija i domaćin Mađarska.

Na spisku su:

Golmani: Slobodan Soro, Branislav Mitrović (Partizan Rajfajzen), Gojko Pijetlović (Kataro),

Igrači: Slobodan Nikić (Olimpijakos), Duško Pijetlović (Partizan Rajfajzen), Petar Filipović (Vojvodina OTP), Vanja Udovičić (Pro Reko), Nikola Rađen (Partizan Rajfajzen), Milan Aleksić (Partizan Rajfajzen), Filip Filipović (Partizan Rajfajzen), Živko Gocić (Partizan Rajfajzen), Marko Avramović (Partizan Rajfajzen), Boris Vapenski (Vojvodina OTP), Andrija Prlainović (Partizan Rajfajzen), Stefan Mitrovic (Partizan Rajfajzen), Marko Ćuk (Vojvodina OTP) i Slavko Gak (Budvanska rivijera).

Reprezentacija će se okupiti 3. marta u Beogradu, a selektor je izjavio da je želja stručnog štaba da ekipa bude što duže zajedno.

"Zbog spečificnosti takmičenja i termina, neke stvari rešavamo dogovorom s klubovima iz inostranstva. Gak ce doći direktno u Budimpeštu 6. marta. Pro Reko je pristao da pomeri termin utakmice sa Brešom sa 11. na 25. mart zbog Udovičića, ali i Moline i Peresa koji su u Breši. Videćemo sa jos nekim kombinacijama, ali za sada je sve u redu", rekao je Udovičić.