Ćirilična sestra Rijana (VIDEO)

Na velikom stadionu u Parizu (Stade de France), jedan od najvećih bendova današnjice - Coldplay priredio je u nedelju 2. septembra, koncert za pamćenje, koji je tokom večeri i sniman, tako da njihove fanove uskoro očekuje i specijalni #coldplayfilm.

Kako bi spektakl bio potpun, frontmenu benda Krisu Martinu se u duetskoj pesmi "Princess of China" na bini pridružila pop princeza sa Barbadosa - Rijana u, logično, Kinom inspirisanoj haljini.

Međutim, šta je Rijana obukla za pesmu "Umbrella"? Iznenadićeš se!

AUDIO: Kako otopiti fana Coldplaya?

Pored ove pesme koja već postaje novi "ljubavni hit", Kris i Rijana su zajedno izveli i njen hit "Umbrella". Za tu priliku Rijana je odlučila da pokaže svoj "modni stav" crnom, uz telo pripijenom haljinom savršenog kroja koja je cela prekrivena natpisima na ćirlici. Natpisi su na ruskom jeziku, pa, ako ste ga učili u školi, dešifrujte, pa nam javite šta "na ruskom poručuje RiRi".


Coldplay je ceo ovaj izuzetan koncert "prenosio" na svom Tumblr nalogu čime su, moglo bi se reći, napisali nove stranice "Internet istorije". Pogledaj Coldplay Tumblr i uživaj u fotografijama, GIF-ovima, citatima, video klipovima... Pravi raj za fanove Coldplaya. Bravo, momci!

Foto: Coldplay Tumblr

coldplaykris martinrijanatumblr