Dženifer Aniston: Zimsko venčanje u Keniji

Dženifer Aniston i Džastin Teru planiraju da u prvoj nedelji decembra otputuju u Keniju na devetodnevni safari, gde će dobiti nezvanični blagoslov za venčanje, dok je zvanična ceremonija planirana po povratku u Los Anđeles.

- I Džen i Džastin žele privatno i intimno venčanje, takođe oboma se svidela ideja da "pobegnu" i da se venčaju u inostranstvu. Kenija za njih dvoje upravo predstavlja romantično bekstvo, gde planiraju da dobiju neku vrstu neformalnog venčanja. Uvek postoji mogućnost da po povratku organizuju formalnu ceremoniju - izjavio je neimenovani izvor za "The Daily Mirror".

Međutim, ono što može da odloži ovo venčanje je činjenica da se glumica pomirila sa svojom majkom Nensi, sa kojom nije pričala godinama. Naime, Nensi po svaku cenu želi da prisustvuje ćerkinom venčanju, a kako je prošle godine doživela šlog, ona nije u stanju da putuje.

- Sada kada su Nensi i Dženifer sredile svoj odnos, Nensi očajnički želi da bude na venčanju svoje ćerke - dodao je izvor. - U suštini Džen mora da izabere između svoje majke i venčanja iz snova.

Izvor: Cosmopolitan

džastin terudženifer aniston