Restoran ABC slowfood

Prijatnim ambijentom dominiraju drvo, cigla i mnoštvo detalja iz davnih vremena, koji vraćaju slike iz prošlosti... uz laganu špansku i portugalsku muziku.

Ljubazno osoblje će Vam preporučiti neke od aktuelnih gangova, a po potrebi možete se i lično dogovoriti sa kuvarom o vašim savršenim zalogajima u kojima ćete lagano uživati.

Restoran ABC slowfood u Zemunu je 'abeceda spore hrane'. Kao kontra brzoj, nezdravoj hrani, kuvari i ljubazno osoblje žele da pokažu da se najslađe i najzdravije jede - sporo. Na kraju ručka, kada poližete prste i tanjire i kažete - brza hrana nikad više, znaćemo da smo svi zajedno uspeli u misiji koju smo započeli.

To ne znači da je usluga spora, naprotiv, upravo onoliko vremena koliko je Vama potrebno da sa uživanjem pojedete vaš prvi obrok, toliko je konobaru dovoljno da vam prinese drugi, treći... pa sve dok želite.

Baš kao slova u abecedi, tako se tanjiri ređaju na vašem stolu. Svaki tanjir ima svoje vino, a svako vino svoj tanjir.

Prepustite se neobičnim kombinacijama ukusa i boja koja će se naći pred vama, probajte najbolja vina prema vrhunskoj hrani i uživajte u gotovo slikarskim kompozicijama na tanjirima.

Želimo da Vam sva čula uživaju, da se iskreno posvetite svom zadovoljstvu. Hedonizam od A do Z u restoranu ABC u Zemunu.

Naš moto je 'Pravo vino uz najbolju hranu'. Tek izborom pravog vina uz jelo, dobija se nezaboravan užitak za sva čula.

Vidimo se u ABC-u!

restoran abcslow food