Gejevi nas ucenjuju, tvrdi Bora Đorđević

U intervjuu za list "Alo" Bora Đorđević se, kako kaže, iz pozicije opozicionara osvrnuo na aktuelni društveno politički moment.

U svom maniru Bora kaže da je "prosto oduševljen novom političkom strujom".

- Osobito mi se dopada što gejevi moraju da marširaju ulicama Beograda. To sam danas pročitao u novinama i oduševljen sam tom vrstom ucene. A ucenjivaće nas i dalje, još gore. I još više će nas ponižavati - tvrdi za "Alo" novi četnički vojvoda, koji ipak neće pokušavati da spreći "Paradu ponosa".

Đorđević ne zna kako je zaslužio titulu vojvode.

- Meni je srpski grb, a i ova titula, stvar ubeđenja. A ova titula će mi mnogo pomoći za nastup u Zagrebu - kroz smeh tvrdi Đorđević i otkriva kakvi su mu planovi za budućnost nakon odlikovanja.

Na pomen još jednog nosioca titule četničkog vojvode Vojislava Šešelja, koji je član četničkog pokreta od 1990. godine, Bora Đorđević negira da ima neke sličnosti s predsednikom Srpske radikalne stranke, koji se još uvek nalazi u pritvoru Haškog tribunala.

- Jeste, i Šešelj je četnički vojvoda, ali pripadamo različitim političkim opcijama. Ja sam i dalje član glavnog odbora Demokratske stranke Srbije. Nemam mnogo sličnosti sa Šešeljem, ja nisam u zatvoru. A znam ga i pre nego što sam postao vojvoda i, premda imamo istu titulu, ne moram da se složim s njegovim političkim stavovima - smatra Đorđević.

bora đorđevićgejgej parada