Nedeljni horoskop (08. 10 - 15.10)

OVAN

POSAO: Od 13-og oktobra morate biti operativniji kada su komunikacije u pitanju jer će vam se nametnuti osoba rođena u znaku Bika i pomutiti vam planove.Ukoliko planirate put u inostranstvo neka to bude pred kraj meseca jer ćete imati više vremena i volje da se organizujete za dalje poslove.Planove o novčanim transakcijama sačuvajte za sebe jer ste uvek u mogućnosti da vam neko ukrade ideju.

LJUBAV:Partner vam unosi nervozu.Morate da popravite komunikaciju sa njim da biste nastavili mirniju vezu.Iako ste dinamični i zahtevni jedna Škorpija ima uticaj na vas i može da vas spusti na zemlju.

ZDRAVLJE:Imate energije da sve izdržite.

BIK

POSAO:Ponovo imate ponudu iz dalekog sveta za saradnju i putovanje.Treba da prihvatite,čak i destinacije za koje ne biste poverovali da vam mogu pomoći u izgradnji poslovne karijere i uvećanju finansija.Jedna Riba ili Strelac mogu vam pomoći oko procene saradnika.

LJUBAV:Imate želju da budete sa osobom koja je starija od vas i u braku.Morate da povedete računa jer se nalazite u kritičnom periodu,kada se ta ljubav može otvoriti i zaista vas uzeti pod svoje.Rizik postoji jer druga strana neće moći baš sve da vam pruži u potpunosti.

ZDRAVLJE:Pomalo nestabilno se osećate,uglavnom organski ste dobro.

BLIZANCI

POSAO: Koncentracija za ovo sazvežđe je najvažnije.Koliko budete uspešni u pregovorima toliko ćete i zaraditi.Osoba rođena u znaku Strelac,Devica ili Blizanci su od velike pomoći.Ribe vam mogu biti konfuzne,a Lav prejak sa svojim idejama i dominacijom.Budite u grupi ili timu kada donosite kapitalne odluke.To pomaže svakom Blizancu.

LJUBAV: Volite da bude sa društvom i da uživate u socijalnom okruženju svojih prijatelja.Partner nije popustljiv i želi da budete samo sa njim.Promene vam svakako predstoje,posebno za one koji su u braku.Dosadno vam je.Tražite uzbuđenje.Zapravo želite da izađete iz bračnog lavirinta koji vas trenutno sputava.Osećate se nedovoljno korisnim.

ZDRAVLJE:Odlično.

RAK

POSAO:Manji pritisak od strane saradnika.Posebno ako radite sa nekim ko je u inostranstvu.Zahtevni previše prema vama mogu da izazovu bes i neraspoloženje u samom poslovnom odnosu.Pokušajte da se distancirate i pustite da oni pokažu šta žele.

LJUBAV: Vaša ljubav može da traje dugo.Pripadnici vazdušnog elementa kao Blizanci,Vodolije i Vage su u ovom trenutku težak ljubavni zalogaj.Oni imaju drugačiju predstavu o ljubavi koja mora i može da bude slobodnijeg karaktera.Vi volite stabilnost i dom ,oni neće prihvatiti te ideje.

ZDRAVLJE:Pomalo neraspoloženi ali ipak se dobro osećate,posebno ako ste vam kuće,doma u kome živite.

LAV

POSAO:Imate povoljan početak nedelje.Možete očekivati da budete u dobrom poslu od srede i zatim da sretnete veoma važne ljude sa kojima ćete sarađivati i dalje u budućnosti.Neko vam duguje novac?Vraća vam do nedelje.

LJUBAV:Velika šansa za ljubav i novi početak. Kako je Mars planeta strasti,vatre,požude,bićete stalno na meti suprotnog pola.Jedan vodeni znak vas želi za sebe.

ZDRAVLJE:Nestrpljivi ste i to vam pravi pritisak.

DEVICA

POSAO:Imate prijatelja koji vam pomaže.Jedino ćete tako uspeti da se stabilizujete poslovno i pokrenete na nova dešavanja.Treba da obavite poslovni razgovor sa osobom iz znaka Jarac ili Strelac.Predstoji vam veći novac.

LJUBAV:Imate veru i optimizam i treba da iskoristite takvo stanje duše.Često nepoverenje,slabost i nerazumevanje vam mogu doneti problem u ljubavi,ali pored Škorpije ili Vodolije vi se osećate fantastično.Nastavite tako.

ZDRAVLJE:Najvažnije je da ste fizički aktivni.

VAGA

POSAO: Vi jednostavno uvek sebi nađete posao koji vam treba.Odlična saradnja sa bivšim kolegama.Od njih možete da imate dobrobit.Ponovo započinjete saradnju.Novi ljudi,novi saradnici čekaju da im date zeleno svetlo.Možete imati dobar poslovni dil sa Rakom,Lavom,Ovan,Devica,Bik.

LJUBAV:Udvaranje,udvaranje i na kraju ništa.Birate previše.To je ta Vaga u vama,da li me voli,da li me ne voli...?Dobra komunikacija od četvrtka,posebno za one koji su bez partnera.

ZDRAVLJE:Dobra kondicija i vi se osećate odlično.

ŠKORPIJA

POSAO: Mnogo je osoba u okruženju koji vas ne razumeju.Posebno osobe iz vatrenog sazvežđa.Sigurno ćete biti u konfliktu sa njima ali to ne treba da vas plaši jer ćete ipak pobediti i vaš plan izlazi u- prvi plan.Dobra saradnja sa Vodolijom ili Blizancima.

LJUBAV:Imate osobu sa posla koji vas duži period posmatra,taj muškarac nije sposoban da vam priđe.Muške škoprije imaju problem u braku.Netrpeljivost i nerazumevanje mora da prestane ukoliko želite bolji život.

ZDRAVLJE:Pomalo nervoza i umor vas stiže.

STRELAC

POSAO: Imate naklonost zvezda da se otvorite ka novim sferama interesovanja,posla i ljudi koju mogu da budu prave osobe za vas.Inostranstvo i put možete da pomerite.Treba se se usmerite na teritoriju na kojoj ste sada.Imaćete dobru saradnju sa Ovnom,Vagom,Rakom. Bićete oprezni kada su ulaganja u pitanju i investicije u razne projekte.

LJUBAV:Dobra nedelja za izlaske i zabavu.Imate šanse za nove ljubavi ako ste sami,ako imate partnera onda dobar provod,kraći put.

ZDRAVLJE:Morate da pazite na vene,cirkulaciju.

JARAC

POSAO: Uživate u poslu koji vam se pruža i volite dinamiku.Posebno ćete dobro sarađivati sa Vagom,Bik može da vam bude desna ruka,dok je Ovan dobar da se organizujete i ubrzate.Obavezno gledajte da posetite neki sajam ili bilo koji skup poslovnih partnera jer ćete tu proširiti saradnju.

LJUBAV:Lep ljubavni period tokom nedelje.Neko misli na vas.Ta osoba nema hrabrosti da vam priđe.Budite topliji.

ZDRAVLJE:Prehlade.

VODOLIJA

POSAO: Imate ideje koje ćete sigurno da pokrenete.Iako ste na početku pomalo konfuzni,vi uvek imate neki novi plan koji funcioniše bez problema.Saradnja sa Devicom može da vam popravi budžet.Put u inostranstvo u petak ili subotu.Povoljno za pregovore posle 14h.

LJUBAV:Imate dobar odnos sa Vagom ili Ribom koja može da se pretvori u lepu vezu.Od srede dobra energija za emotivni susret.

ZDRAVLJE: Pokušajte da zdravlje kanališete kroz sport.

RIBE

POSAO:Saradnja sa Ovnom može da popravi budžet.Kreativni ste,imate dobru nedelju da kanališete svoje ideje.Verujte sebi.Jedna Devica želi po svaku cenu da radi sa vama.Lav vam je dinamičan i pokreće vas.Škorpija često želi da komanduje.To nećete da prihvatite.

LJUBAV: Sloboni rođeni u znaku Ribe imaju idealnu šansu da na partiju upoznaju zanimljivu osobu za ljubav.Teško vam je da budete sami i željni ste nežnosti.Neke Ribe i dalje misle na bivšu ljubav.

ZDRAVLJE:Uglavnom ste raspoloženi i imate snage da izdržite napor.

horoskopnedeljni horoskop