Best Adria Act su Who See!

Ovo je bila prva nominacija, ne samo njima, već, generalno, Crnoj Gori, a Novljanin Mario Đorđević i Kotoranin Dejan Dedović su priznanje osvojili u oštroj konkurenciji (MVP, T.B.F, Elemental, Trash Candy).

"Pale se baklje Kotor, Herceg Novi, ole ole oleeeeeeeee, mi smo šampioni! Od prvog trenutka smo znali da ćemo upravo mi dobiti MTV statuetu, iz prostog razloga što mi ipak trajemo na ovoj sceni punih 749 godina, a ovi iz konkurencije su tu maksimum 20-ak godina. Zahvalni smo MTV-ju i njihovim gledaocima, kao i svima koji su nam dali vjetar u jedra. Posebno se zahvaljujemo ljudima koji vole naš rep i koji nijesu štedjeli ni prste ni miševe prilikom glasanja. Velika je ovo satisfakcija i nagrada za naš osmovjekovni trud u hip hop kulturi. Vole vas Noyz i Đed", prezadovoljni su, razumljivo, Who See po dobijanju nagrade.

Takmičenje se za Crnogorce ne završava - do 29. oktobra su u konkurenciji za "Best European Act" (možete glasati za njih ovde), a onda će kontinentalni predstavnik učestvovati u borbi za "World Wide Act" nagradu. Dodela evropskih priznanja je 11. novembra u Frankfurtu.

Best Adria Actelementalmvptbftrash candywho see