Bajaga i instruktori: Nov program na Zlatiboru u najluđoj noći!

Bajaga i instruktori će, zahvaljujući Turističkoj organizaciji Zlatibor, po prvi put tokom svoje karijere svirati doček na ovoj planinskoj lepotici. Domaćini se nadaju da će se, za tu priliku, okupiti preko 25.000 ljudi iz Srbije i regiona.

"Veliko mi je zadovoljstvo što 2013. dočekujem na Zlatiboru, gde sam sa porodicom često odlazio, i leti i zimi, a često sam i sa bendom nastupao, ali nikad za Novu godinu", rekao je Bajaga. "Znajući kakvi su tamo organizatori, siguran sam da ćemo napraviti sjajan doček na trgu kraj jezera".

Bajaga je podsetio da je pre nekoliko meseci izašao album "Daljina, dim i prašina" pa je repertoar, očekivano, osvežen novim pesmama, ali i nekim starim, koje, u poslednje vreme, nisu često svirane - "Ovo je Balkan", "Još te volim"...
"Uklapa nam se ovaj doček, jer imamo nov program. Tu su, naravno, stvari koje moraju da se sviraju, ali smo, otprilike, 50 posto repertoara osvežili. Uvežbaćemo ga, do tada, na nastupima u Sarajevu, Ljubljani, Mariboru, pa ćemo doći na Zlatibor u top formi. Biće to divan završetak uspešne godine".

bajaga i instruktorikoncertnova godinazlatibor