Japanski ritmovi

Čista i nepresušna energija bubnjeva, egzotika i muzika koja prevazilazi fizičke granice ljudskog tela, onsove su japanskog benda „Goku bubnjari“. 
Perkusionisti koji koriste tradicionalne japanske bubnjeve zvane taikos, održali su koncert u  Centru "Sava" za nekolicinu zaljubljenika u daleki Japan i one koji muziku slušaju svim čulima. Tokom više od dva sata nepresušnog ritma, „Goku bubnjari“ proveli su publiku kroz kaledioskop različitih ritmova, od istoka do zapada. Koncert na kojem je svako mogao da pronađe svoj vlastiti ritam i na trenutak odluta u mistični svet rituala i transa.  Bubnjari nisu prestajali da iznenađuju novim ritmovima. Klasična japanska upornost, spojena s muzičkim talentom, koja vam stalno govori da se uvek može više i bolje. Srbi imaju dosta da nauče od Japanaca. Pravi uvod u ovogodišnji BELEF.
"Gocoo bubnjari" su se dokazali kao vrhunski muzičari i izvanredni šoumeni. Posle dve uspešne evropske turneje 2003. i 2004. godine  prošle godine su održali 34 nastupa u Nemačkoj, Švajcarskoj, Luksemburgu i Holandiji.