Poljubac prema horoskopskom znaku

Strastveni poljubac očekujte od Ovna
Vatren, snažan i dinamičan Ovan obožava proslavu i strastveni poljubac u novogodišnjoj noći. Pun je energije, a njegov poljubac je uvek impulsivan i strastven, poput vatrometa.

Bik pomno planira novogodišnje ljubljenje

Senzualnom i hrabrom Biku nije važno na kojoj će novogodišnjoj zabavi biti, već s kim će dočekati ponoć i poljubac ispod blještavog vatrometa. Spor i senzualan poljubac s boljom polovinom, kao i šampanjac za njega je vrhunac novogodišnje zabave.


Od Blizanaca očekujte uzbuđenje

Zanimljivi, nezasiti i šarmantni Blizanci obožavaju Novu godinu. Za njih je to jedan od važnijih dana u godini, posebno kod mlađe populacije. Obožavaju da upoznaju nove ljude i svojim šarmom će začarati sve oko sebe. Njihov novogodišnji poljubac je kao seks, pošto uvek sve pršti od uzbuđenja.


Rak nije za glamurozne zabave

Rak je kućni tip i njega ne zanimaju glamurozne zabave sa puno ljudi. On će najviše uživati u kućnoj atmosferi okružen s prijateljima i porodicom. On neće propustiti da vas poljubiu ponoć i to mekano, toplo i senzualno. Za Raka je to vrhunac večeri.

Romantika i strast - obeležja lavljeg poljupca

Vatrenom i dinamičnom Lavu novogodišnja noć ne predstavlja preveliko uzbuđenje. On voli da se zabavlja, ali tome ne pridaje preveliko značenje. Ipak, uvek će se pobrinuti da ima nekog pokraj sebe kada se kazaljke spoje. Romantičan i istovremeno strastven poljubac je najjače oružje Lava.

Za Devicu novogodišnja noć mora da bude savršena

Pedantnoj, organizivanoj i proračunatoj Devici ništa ne sme da promakne u novogodišnjoj noći. Ona će uvek zahtevati da sve bude savršeno, od odeće, hrane i pića, pa tako i ponoćni poljubac. Svog partnera počastit će mekanim poljupcem u kojem će oboje uživati.

Vaga daje strastven i romantičan poljubac

Romantičnoj Vagi nije do velike proslave za Novu godinu. Ona će radije izabrati mirnu porodičnu atmosferu u krugu najbližih prijatelja. Voli da se poljubac pamti do iduće novogodišnje noći, zato je njegov poljubac strastven, romantičan i nežan.

Od Škorpije očekujte zabavan poljubac

Samo jednu reč može se koristiti za bilo kog Škorpiju, u bilo koje vreme, a to je strast. Oni su najstrastveniji znak i to baš u svemu. Novogodišnja noć za njih znači obavezno dobru zabavu. Strastven i istovremeno romantičan poljubac koji uputi svojem partneru dugo se pamti.

Strelac uvek želi više

Strelac je jako nezasit. On uvek želi više. Čak ni najbolje i najpoznatija novogodišnja zabava neće zadovoljiti njegov ukus. Takođe nezasit je i kad je u pitanju ponoćni poljubac. Kad vas Strelac poljubi to neće biti kratak poljubac. Pre očekujte poljupce do dugo u noć...

Jarac ljubi elegantno i seksi

Jarac je poznat po tome da je u svemu tradicionalan, pa tako i po pitanju novogodišnjeg poljupca. Za njega nema pravog poljubca ako on ne poljubi partnera tačno u ponoć. Jarac nije romantičan ali njegov poljubac je uvek prefinjen, elegantan i seksi.

Vodolija želi da stvori svoju tradiciju za Novu godinu

Vodolija je pomalo ekscentričan i tajnovita pa očekuje i takvu novogodišnju zabavu. Njegov novogodišnji poljubac bit će pravi mali izazov za njegovog partnera. Ne voli tradicionalna pravila već želi stvoriti svoje rituale u novogodišnjoj noći. Ako se ipak odluče za poljubac on će biti iznenadan i strastven.

Romantične Ribe žive za poljubac koji se pamti

Tajanstvenim i pomalo ljubomornim Ribama novogodišnja noć uvek je događaj godine. Pažljivo se spremaju za taj dan i ništa ne žele da prepuste slučaju, pa tako ni poljubac u ponoć. Uvek će imati spremnog partnera s kojim će razmeniti nežnosti.

(24sata.rs)

horoskopljubavpoljubac