Osnovac u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" nazvao voditelja "smešnim, malim i debelim"

Poznati voditelj ovom prilikom predstavio je i novi imidž koji na momente podseća na beskrajno dosadni imidž Ognjena Amidžića. U pitanju su sveže neobrijani brkovi, a sama sličnost između dva voditelja nije promakla i korisnicima društvene mreže Tviter koji su različito reagovali na kloniranje bezrazložno popularnog alter ega Ami Džija.

Tviteraši nisu ostali dužni ni Deda Mrazu pa su tako njegov nastup u popularnoj emisiji ispratili uglavnom negativnim komentarima. Zgražavanje tviter publike koja je poznata pre svega po učtivosti i odmerenom tonu kojim tvituju je palo na račun konstantnih psovki uz propratni usiljeni humor koji inače rezevrisan za voditelja te emisjie. Na žalost bilo je i onih koji su smatrali da je emisija sa Deda Mrazom pun pogodak.

Tokom emisije Ivan Ivanović predstavio je specijalnog gosta, učenika IV razreda osnovne škole. Razlog za predstavljanje ovog četvrtaka je taj što je u sastavu na temu "Ličnost kojoj se divim" od 30 učenika, 28 pisalo o Novaku Đokoviću, jedan o Nikoli Tesli, a jedan upravo o Ivanu Ivanoviću. "Nizak, smešan i debeo" su bile reči kojima je ovaj osnovac opisao čoveka kojem se divi.

Saglasna sam sa tim rečima, samo što se one nikako ne mogu uklopiti u zadatu temu na pismenom. Iliti u prevodu - Mali, sedi jedan. A ti, drugi mali, daj se u sledećoj godini potrudi da budeš zanimljiviji.

deda mrazivan ivanovićmishomorveče sa ivanom ivanovi?em