Ljubičasta boja je nova crvena za najluđu noć

Uz ljubičaste sveće mirnih i pomalo hladnih nijansi, dodajte detalje bogatih tekstura - trake od prozirnog ljubičastog tila, toplo krzno, grančice jelke posute srebrnim mrvicama, srebrne i ciklama kuglice... Za sofisticiran ali sveden izgled su kuglice u svetloljubičastoj boji koje kombinujemo sa satenskim, uzanim trakama u jednako nežnoj nijansi i srebrnim papirom.

Poklonici glamuroznog izgleda ljubičaste detalje mogu da kombinuju uz sjajne ljubičaste tanjire i staklene komade. ako stavite sveću u mali stakleni svećnjak, dobićete efektne ljubičaste odsjaje na stolu. Originalna kombinacija postiže se pomoću elegantnog kristalnog escajga na lavanda-ljubičastom stolnjaku i tri boje na tanjirima: prozirna, staklena tacna za predjelo postavljena je preko nežnolila tanjira i belog porcelanskog tanjira-podmetača. Malo sušenog ljubičastog cveća poprskano je veštačkim snegom, a detalj je mali časovnik koji će goste podsetiti na prošle godine.

Ljubitelji glamura koji "igra" na granici kiča mogu uklope ljubičaste detalje u neočekivane varijante. Tako na stolu pored ljubičastog stolnjaka može da se nađe kristalni tanjir u ciklama jakoj boji, široke trake od tila koje imaju srebrni, kičast vez, srebrnobele mašnice kojim će ukrasiti čaše, zelene grančice jelke, salvete sa desetom sitnih, ljubičastih i belih kvadratića i, za kraj, duhoviti detalj - "disko" kugla.

Oni koji vole neobične kombinacije neće robovati uštogljenim pravilima - postavite stolnjak u pastelnoružičastoj boji, kvadratne pamučne podmetače u zagasitoljubičastoj, pa sve umirite belim, klasičnim tanjirima. Kontrast obezbeđuju intenzivnocrvene salvete, a razigranost "lude" čaše sa crvenim tufnama i veštačke crvene bobice u buketićima.

Lisa

ljubi?asta bojanova godina 2013