Sergej Ćetković pevao za zaljubljene!

- Dobro veče Beograde, po drugi put. Večeras pevamo samo o ljubavi, za vas koji ste zaljubljeni i za vas koji ćete se večeras možda zaljubiti. Trudili smo se da večeras odaberemo dobre pesme kako bi svi otišli kući zadovoljni i, naravno, zaljubljeni – izjavio je Sergej, a zatim zapevao neke od svojih najvećih hitova.

Podršku Ćetkoviću na bini pružio je dečiji hor "Horislavci" koji je dobio velike ovacije.

U koncertu su uživali i Vesna Dedić, Aleksandra Gudelj i Ogi Radivojević koji je došao u pratnji supruge i mnoge druge poznate ličnosti.

Atmosferu su dodatno zagrejali plesači koji su izvodili elemente ritmičke gimnastike dok su se spuštali sa krova hale na sajlama.

"Srce za Tijanu"

Koncertni DVD sa snimkom nastupa u Kombank Areni 2010. prodavao se na ovom koncertu po ceni od 200 dinara, a Sergej je odlučio da sav prihod ostvaren na taj način ide u korist osmogodišnje Tijane Ognjenović, koja očekuje transplataciju srca.

Viđeno je u publici mnogo igre, poljubaca, iskrenih emocija uz taktove poznatih pesama, a ovaj spektakularni koncert upotpunio je jedan mladić iz publike koga je Sergej pozvao na binu i zajedno sa njim fenomenalno otpevao pesmu "Nije htjela" Kemala Montena.
Mladić je nagrađen aplauzom, a iskoristio je priliku da još jednom ponovi svojoj devojci koliko je voli.

Veče lepih pesama, emocija, pozitivnih vibracija i ljubavi je iza nas - ostaje nada da će Sergej imati još mnogo ovakvih koncerata.Pogledajte i na "jutjubu" delić sinoćne atmosfere:

(Foto: Biljana Ninić)

dan zaljubljenihkombank arenasergej ?etković