Sara,Nevena i Mirna predstavljaju Srbiju na Evrosongu u Švedskoj!

Drugo mesto pripalo je Dušanu Svilaru sa 20.298 glasova.

Treće mesto osvojila je Saška Janković sa 6740 glasova.

Na četvrtom mestu sa 5013 glasova je Marija Mihajlović sa numerom Halo.

Na petom mestu sa 3403 glasa bile su "Skys" sa pesmom Magija.

Glasovi su prebrojani, a pre proglašenja pobednika nastupio je Oliver Mandić sa svojom novom pesmom "Ono što ti nisam rekao" koju je prvi put izveo večeras na RTS-u.

Posle nastupa Marije Šerifović završeno je glasanje, a publici su se sjajnim nastupima predstavili učesnici ovogodišnjeg "Talenta".

Marija Šerifović otpevala "Molitvu"

Posle takmičarskog dela nastupila je kao specijalni gost Marija Šerifović koja je otpevala pesmu "Molitva" sa kojom je pobedila na Evrosongu 2007.godine

Sara, Nevena i Mirna poslednje nastupile


Trio "Prvog glasa Srbije" nastupio je poslednji večeras. U istim, podjednako provokativnim kostimima tri mlade pevačice, pevale su o ljubavi u pesmi "Ljubav je svuda" Marine Tucaković i Saše Miloševića Mareta. ovog puta sve tri su bile razigrane na bini.

Marija Mihajlović podjednako ubedljiva


Pevačica Marija Mihjalović ponovila je odličan nastup i večeras. Ipak, malo više se kretala po bini delovala je sigurnije nego ikada. Bek vokali takođe su izašli na prednji deo bine i pridružili joj se u pevanju.

Dušan Svliar sigurniji na bini

Dušan Svilar jedini je muškarac koji se plasirao u finale, a ako je sudeći po njevgovom večerašnjem nastupu izuzetno mu prija mesto u kojem se nalazi.

Trio Skaj Viklera drugi po redu

Pesmom "Magija" grupa "Sky's" nastupila je druga po redu. Nastup se razlikovao samo u njihovom plesu, koji je ovog puta bio energičniji.

Saška Janković nastupila prva

Pevačica Saška Janković prva je nastupila sa kompozicijom "Duga u tvojim očima". Nastup je izgledao u potpunosti isto kao i prethodne večeri, međutim delovali je kao da je pevačic za nijansu opuštenija.

Plesni sastav "La luna" odigrao "Euforiju" pobednice Evrovizije

Voditeljka Maja Nikolić pomenula je učesnike finala Beosonga i podsetila na uspeh pevačice Lorin koja je prošle godine osvojila prvo mesto na Eurosongu. Pre nje nastupio je trubački orkestar, a odmah zatim plesni sastav "La luna" koji je igrao uz pesmu "Euforija" pobednice Eurosonga.

(Izvor: Blic, Foto: RTS )

beosong 2013dušan svilarevrosongfinalemarija mihajlovićsaška jankovićskys