Jeremić: Na Skupštini DS mi spremali "doček" - zvižduke, vređanje, gađanje

"Poziv sam dobio tokom prošle nedelje i ja sam na njega odgovorio pozitivno, ali praktično odlukom Statutarne komisije, nakon što sam najavio da ću doći oni su se sastali i izbacili me. Ja danas nisam član Demokartske stranke i smatrao sam da bi bilo nepristojno da dođem...jer nisam član, rekao je on u "Utisku nedelje".

On je komentarisao rečenicu na Tviteru u kojoj je rekao da se nada da Đilas neće pasti tako nisko i izbaciti ga pre Skupštine. Posle toga je usledio Đilasov poziv da dođe i govori kao gost. Jeremić je istakao da mu takav poziv nije potreban

"Dobio sam poziv, ali nisam došao...zašto zato što mislim da nije pristojno da čovek dolazi nakon što su ga izbacili...Drugo, ja ne mogu da dolazim u Demokratsku stranku na osnovu privatnog poziva Dragana Đilasa. To nije njegova privatna stranka iako se u poslednje vreme tako i ponaša...Ja ću se obratiti Skupštini Demokratske stranke, ali posle odluke Ustavnog suda koji će kako se nadam ukinuti odluku o mom izbacivanju iz stranke. Tada ta Skupština neće biti programska nego izborna i za takvu mi poziv Đilasa neće biti potreban", rekao je Jeremić.

Prema mišljenju Jeremića, u DS vlada "potpuni autizam".

"DS se, po mom dubokom uverenju, danas nalazi u bunilu", zaključio je Jeremić.

(Izvor: Kurir)

dragan ?ilasdsvuk jeremić