MTV "Clash of the DJ's" Vol 3: Petar Srbu ide u finale takmičenja mladih di-džejeva

Ovog puta, prema oceni publike i di-džej rezidenata „lebdećeg“ kluba najatraktivniji set imao je DJ Petar Srbu, koji je oduševio sve prisutne svojim umećem za di-džej pultom i zasluženo se plasirao u finale, na kom će „obračunati“ sa pobednicima proteklih duela. Ljubitelji modernog elektronskog zvuka imali su prilike da uživaju u energičnim nastupima mladih nada domaće DJ-ing scene, a u dobrom bitu uživali su i poznati fudbaler Savo Milošević, voditelj Zeka Milioner i mnogi drugi.

Mladi neafirmisani umetnici za miksetom imaće priliku da se predstave publici i 3.aprila, dok se najbolja žurka uz najzanimljivije muzičke setove očekuje na finalu 17. aprila, kada je najavljeno i gostovanje jednog svetski poznatog DJ, koji će i odlučivati o pobedniku takmičenja „Clash of the DJ’s Vol 3“.

Pobednik takmičenja „Clash of the DJ's“, pored toga što će postati jedan od DJ rezidenata kluba Mr Stefan Braun, osvojiće i vredne nagrade kao i priliku da se pokaže na predstojećem „Elements“ festivalu u Beogradu.

mr. stefan braun