Nije vic: Crnogorski policajac upecao kolegu (VIDEO)

Crnogorski policajci su se veselo šalili i uživali u prirodi i lepom vremenu, a onda je jedan od njih nevešto zamahnuo pecaljkom i, umesto da njena udica završi u vodi, ona se zakačila za uvo njegovog kolege i probola samu sredinu ušne školjke. Sve se odigralo u deliću sekunde, a potom se samo začuo stravičan jauk povređenog policajca.

Ogromna udica bila mu je u uvetu, a kad je mahinalno pokušao da je izvuče, iz njega je šiknula krv. U pomoć su mu odmah pritrčale uplašene kolege, ali shvatili su da će im za vađenje ogromne udice biti potreban i alat. Zato su uzeli klešta, jedina koja su imali, i njima pokušali da je izvuku. Povređeni je nemoćno jaukao.

- Ajoj, uvo mi pocepa Miro - vikao je nesrećnik.

Njegov prijatelj je pokušao da ga umiri.

- Ne boj se, ne boj se! Moram da priđem bliže, smiri se. Stani, polako, da ti pomognem - ponavljao je on dok je kleštima pokušavao da ispravi udicu koja se savila oko koleginog uveta i zahvatila ga gotovo celog.

Međutim, povređeni je neprestano jaukao i pokušavao da se istrgne iz ruku svog „hirurga“, koji se zbog toga iznervirao.

- Ajde, Pero, smiri se, tebi je do zajebancije, pusti me, čoveče, da završim. Moram da je polomim da bih je izvadio - odbrusio je svom "pacijentu".

Video nije baš "svež", ali je i dalje neverovatan!

Izvor: Kurir

crna gorapecanjepolicajac