Sindi terminator: Ženski obračun u Velikom bratu

Iako je prvih nekoliko dana uglavnom ćutala, a dužinu svog jezika demonstrirala samo prilikom provociranja Ave Krabatić, Sindi je konačno zablistala u punom sjaju. Starija sestra poslanice Adžemović nije manje inteligentna, naprotiv, samo je napravila grešku što se umesto politike odlučla da ostane verna estradi. U ovom ili onom obliku.

Naime, posle Ave, našla je novu žrtvu, modelsicu, ali pravu, Nevenu Milićević. Impresivna je njena taktika. Pod izgovorom dobrih namera savetovala je manekenku kako da se ponaša ne otkrivajući da njih dve imaju neraščišćene račune iz prošlosti. Ostalim ukućanima, koji nisu znali pozadinu Sindine „dobrote“, sve to se činilo kao iskrena pažnja i podrška. Nikome nije bilo jasno zbog čega svaka nova reč bivše modelsice Nevenu dovodi do usijanja.

Tek kada je ova potpuno izgubila kontrolu i nazvala Sindi debilom pokazujući šta o njoj zaista misli, zvezda devedesetih je povukla obarač. Na videlo je izašla priča o bivšem dečku Stamenkovićeve sa kojim je, prema njenoj interpretaciji, Nevena provela jednu noć. Bio je to završni udarac za „devojku iz snova“ koja je plačući u ispovedaonici tražila od Velikog brata da napusti šou.

Nevena očigledno nije znala šta je čeka u rijaliti programu tako da je zbunjena „prostotom i vulgarnošću“ mnogih ukućana. Nema sumnje da je u pravu, ali morala je da pogleda bar neki snimak prethodnih sezona Velikog brara kako bi imala pravu sliku o tome gde ide. A Sindi? Pa, ko je mogao da poveruje da je ona ispala iz forme?


M.N

nevena milićevićsindi modelsveliki bratveliki brat 2013žene