Alfa Srbi i beta vagine

„Moji sinovi su pravi Srbi i Zemunci“ - jada se majka blizanaca iz Velikog brata. U francuskoj varijanti rijalitija, nisu skidali majice sa likom Novaka Đokovića, dodaje ponosno.

Ovog pet minuta mlađeg, Žarka, mediji su uzeli na zub. Sumnjiv im je. Vazda prekrštene noge, feminizirani pokreti, najbolje drugarice u kući - starlete. Dok ostali, sa izuzetkom porodičnog Topića, gledaju koji će šta da privede i probere tako da se ne zameri „bratu, batu, braćali“, Žarko veze li veze u hot pants-u. Samo i isključivo tračeve i uvek okružen starletama različite godine proizvodnje. Ni traga od seksualne tenzije.

Čak i lobotomi iz kakanih redakcija shvatili su da tu nešto ne štima, pročeprkali i našli. Fotke sa dečacima iz gej klubova, snimke iz francuskog izdanja Brata gde se Žarko i predstavlja kao osoba homoseksualne orijentacije. Dovoljno da majka krene u odmazdu, vrućom linijom iz grada svetlosti objašnjavajući da su producenti to tako tražili od njega, naterali ga doslovno, kako bi se dodatno potenciralo da su blizanci potpuno različiti. Temperamentom, karakterom, pa i seksualnim opredeljenjem.

Nemojte gospođo, ako Boga znate. A, kao Zemunka, znate sigurno. Ovde je već dovoljno demonizovano sve što dolazi iz tih lepih krajeva gde godinama živite, očigledno veoma zadovoljni, koliko god da ste veliki Srbi. Porodično. Tu i tamo prošetate neku patriotsku majicu i to je to. Kakave veze ima i da jeste? Kako je moguće da niste osetili ni najmanju potrebu da kažete gledajući Žarkovog cimera Bobana, koji je u taj program i ušao kako bi priznat i prihvaćen od „zvezda“ pokušao da ponovo uspostavi vezu sa svojim roditeljima, nešto sasvim suprotno umesto da duvate u smrdljivu patriotsku tikvu.

Kao naturalizovana Parižanka, iz predgrađa, trebalo je da pošaljete drugačiju, slobodoumnu i emancipatorsku poruku dostojnu civilizovanog društva u kojem živite. Ovako su sva bulažnjenja Maje Nikolić zapravo potvrđena. Muškarci se dele na vagine i velike Srbe. Vagine su za sprdnju, a Veliki Srbi, sadistički, isfrustrirani alfa mužjaci, za uzor. Onda postiš na vodi i navodiš alfa Srbina, oženjenog porodičnog čoveka, koji se deklerativno drži istih vrednosti kao i ti, da ti zavali svoju debelu alfa srpsku masnu kurčinu u vaginu koja je lepša od one što je imaju pederi i femkasti muškarci. Post će to da ispegla i dva hodočasnička oblaska Zemuna. Dovoljno da u ovoj VIP sezoni Velikog brata bude više fašizma nego seksa. A nije sve osmislila Maja.

Na simboličkoj ravni pokušaj Bobana Stojanovića da se preko priznanja ukućana, srpskih selebritija, dopadne svojim sopstvenim roditeljima postaje formula, jednačina srpskog stanja duha. Kada te Maja Nikolić, Vendi, Soraja, Sindi, Milić i ostala bulumenta selebriti fantoma prihvate onda to možeš da očekuješ i od svojih najbližih. Tek pošto te po najmaloumnijim plemenskim kanonima, Maja Nikolić verifikuje kao dostojnog da ostaneš u alfa plemenu, iako si samo jedna vagina ružnija od njene, tata i mama nemaju više čega da se stide.

Ja se izvinjavam, ali ta grlata ženica samo ponavlja reči srpskog patrijarha. Kako je on pozvao narod da se izjasni na poslednjem popisu stanovništva pre nepune dve godine? Samo kao Srbi i samo kao pravoslavci. Sve ostalo je izbačeno iz alfa bratije – ateisti, muslimani, protestanti, gejevi, katolici, agnostici. Samo je jedna modla srpska. Molim lepo.

I svi su to prihvatili. Blizanci javno igraju po tim pravilima. Majka im iz Pariza arlauče po tim pravilima. Vendi danas Maji Volk priča o podvizima Nikolaja Velimirovića. Vesna de Vinča se radikalno posteći radikalno izblamirala ali, na izlasku, ponovila Palminu skasku o Adamu i Stevi.

Samo još da pitam za ovaj Zemun. Meni je prva asocijacija onaj klan. Druga vicevi o glupim muškarcima sa rečnikom punim poštapalica. Zašto je ekskluzivno biti Zemunac? Zbog klana, gluposti ili i jednog i drugog? Ja nemam dilemu da je Ulemek alfa Srbin na kojeg Maja Nikolić svršava u potocima, ali šta je sa ostalima?

Sve se uklapa. Tradicija, inkvizicija identiteta i grupa bandita koji su svim srcem izveli misiju svojih nalogodavaca. Pucali su u modernost. Ubili su je. Onda su postali heroji. Na krilima medija ušli u glave dece i ustoličili se kao idoli. Sada nam se keze kroz izjave maloumnika iz rijalitija. Jebi se Veliki brate!

boban stojanovićgejljudska pravamaja nikolićmilan nikolićmilan nikolić blogpredrasudeveliki bratžarko stojanović