Održan Balkan Song Contest, pobedila Avina i Sorajina ekipa (VIDEO)

Blizanci Žarko i Željko su u različitim ekipama i svaki se bori za sebe, a od večeras su i zvanično razdvojeni kao takmičari u Velikom bratu. Kuća je za potrebe šoua pretvorena u bekstejdž, a ukućani su večeras, posle osamnaest dana, imali priliku da na kratko izađu iz kuće Velikog brata.

Na Balkan Song Contest-u prvi su nastupili Maja Volk i Dragutin Topić. Oni su izveli duetsku pesmu Ace Lukasa i Ivane Selakov „Daleko si“. Oni su imali mnogo problema da savladaju ovu pesmu, ali su je u finalu obogatili recitacijama i šalama. Topić je pevao loše a Maja je njegovo ispadanje iz ritma uspešno pokrivala svojim glasom. Poslednji refren otpevali su na grčkom. Kao par su, baš zato što su nespojivi, delovali komično i šarmantno na sceni.

Drugi su se na sceni pojavili ljuti protivnici iz tajne sobe, Maja Nikolić i Milić Vukašinović sa miskom pesama „Zajdi, zajdi / Zbunjena“. Očekivano je bilo da njih dvoje zbog iskustva u muzici mnogo profesionalnije odrade stvar. Maja je preozbiljno shvatila ovaj nastup kao da je u najmanju ruku na Evroviziji. Komičnih efekata nije bilo ali Majinih sevajućih pogleda jeste.

Treća ekipa je izgledala kao šareni karavan – Ava, Soraja, Žarko i Slavko. Izveli su Severininu „Italianu“. Mnogo energije, humora, pipkanja Soraje i Ave na vespi učinilo je nastup više nego atraktivnim. Soraja se toliko uživela u ulogu da je neprestano komunicirala sa publikom i pokazala da bi se solidno snašla i u ovoj profesiji ako zaškripi.

Četvrti nastup, najzahtevniji ove večeri, bio je rezervisan za Sindi, Vendi i Žarka. U njihovoj izvedbi „Gangnam Style“ pretvorio se u još veće ludilo. Loše su pevali ali je plesne korake savladali odlično. Vendi je to začinila na svoj način bukvalno bez ijednog predaha na sceni.

Poslednji su nastupili Aneta i Boban sa miksom pesama „Miljacka / Ludak kao ja“. Aneta se odlično transformisala za scenu a Boban joj je dobro parirao. Muzički manje više neuspešno ali čestitke za trud.

Pored televizijske publike glasali su predstavnici žirija iz sve četiri države u kojima se emituje Veliki brat – Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija. Najefektniji nastup imala je ekipa Ave i Soraje ali pogledajmo kako je glasao žiri.

Iz studija OBN najviše glasova dobili su Vendi, Sindi i Žarko.Njihove kolega sa BN televizije pet bodova dali su Aneti i Bobanu. Novinarima televizije Sitel iz Makedonije, koje je predstavljao Boki 13 (?!), najviše su se dopali Ava, Soraja, Žarko i Slavko. Žiri iz Crne Gore, u čijem sastavu je bio i Šako Polumenta, maksimalan broj da je Vendi, Sindi i Žarku. Predstavnici Beograda, žiri televizije B92 na čelu sa Makom Konom, najviše poena dali su Vendi, Sindi i Žarku.

Kada su glasovi publike i žirija sabrani pobedio je raspevani karavan predvođen Avom i Sorajom (30 poena), dok su se na drugom mestu našli Vendi, Sindi i Žarko (27). Maja Nikolić je završila na poslednjem mestu u paketu sa Milićem i to joj nije nimalo lako palo.

Očekujte haos u kući!


M.N

ava karabatićmaja nikolićsorajaveliki brat 2013vesna vukelic vendiVIP Veliki Brat