Napadaču pištolj zakazao u ključnom trenutku! (VIDEO)

Ubica nije uspeo da izvrši atentat na ruskog biznismena jer mu je pištolj zakazao.
Nakon toga je pobegao pa se vratio, ali i drugi put je bio neuspešan.

Prema pisanju ruskog LifeNewsa ubicina je meta bio 56-godišnji Leonid Kolesnikov, direktor kompanije Regina iz St. Petersburga, u trenutku kad je parkirao ispred kancalerije u gradu Sertolovo. Nakon što je zaustavio automobil pored njegovog se prozora pojavio muškarac koji je u rukama nosio kesu koja je skrivala pištolj. Potom je zapucao dva puta. Prvi je hitac pogodio Kolesnikova u ruku, ali drugi je put pištolj zakazao.

U trenutku kad je atentator pokušavao da reši nastali problem Kolesnikov je izašao iz vozila što je zbunilo napadača. On je pobegao u jednom, a Kolesnikov u drugom smeru. Napadač se potom vratio i još jednom pokušao da izvrši atentat, ali je zatim ponovo pobegao. Iz Kolesnikova smera potom je istrčao treći muškarac koji je usput skupio bocu koja je atentatoru poslužila kao prigušivač, ali nakon toga je i on pobegao.

Kolesnikovu je pružena medicinska pomoć, a zatim je odveden i u bolnicu. Njegovo zdravstveno stanje stabilno, a policija istražuje detalje oko slučaja. Budući da na raspolaganju imaju snimak, ali i kesu koja je ostala na podu nakon naglog bega napadača, verovatno će ga prilično brzo pronaći.

(Izvor: Index.hr )

atentatrusija