HOT LISTA: Najseksepilniji holivudski glumci nove generacije (FOTO)

Džesi Metkalf

Skoro pa zaboravljen. Još uvek čeka pravu šansu na velikom platnu budući da je ulogom u seriji "Očajne domaćice" jednim potezom osvojio publiku. Igrao i u rimejku kultne serije "Dalas" ali i dalje prepoznatljiv kao "seksi igračka" fatalne Gabi koju je igrala Eva Longorija.


Adam Rodrigez

Zvezda serija "Ružna Beti" i "CSI:Miami" među rekorderima je po broju naslovnih strana na kojima predstavlja svoje vretenasto telo. Karijeru je započeo u muzičkim spotovima i reklamama a jedan od njegovih ranih radova je i spot Dženifer Lopez "If you had my love".

Bredli Kuper

Izborio se za to da za publiku širom sveta ne ostane isključivo dečko Keri Bredšo. Ima nekoliko zapaženih filmova iza sebe, a u 2012.godini nekoliko časopisa proglasilo ga je najseksepilnijim muškarcem.

Ventvort Miler

Još jedan junak iz popularne serije. Miler možda i nije na najbolji način iskoristio popularnost stečenu igrajući u "Bekstvu iz zatvora", ali još uvek uživa plodove stare slave.

Rajan Rejnolds

Od njega svi traže savete pre nego što počnu sa treniranjem. Druži se sa Bredlijem Kuperom, oženio je prelepu Blejk Lavli i ima sve zapaženije filmske uloge. O naslovnicama fitness magazina da ne govorimo.


Pol Voker

Sportista, fajter, trkač. Da, to su uloge koje su proslavile Pola Vokera, zvezdu "Paklenih ulica". A za takve role, telo mora biti besprekorno.

holivudseksepiltelo