RIJALITI BASNA: Kako su se voleli starletan i starleta

O starletama znate sve. Čak i ono što vas ne zanima, čak i ako vas nikada ništa nije ni zanimalo. Međutim, odnedavno je još jedna, hibridna, na silu stvorena, medijska sorta na sceni - starletani. I onda se oni kao zaljube. Ali, krenimo redom.

Muška verzija iste forme preživljavanja u javnosti ne samo da raste nego buja, cveta, pušta korenje. Ali, ovaj izraz se još uvek nije odomaćio i ušao u opštu upotrebu valjda zbog toga što je žene tako lako i očekivano napadati i etiketirati, i kada to zaslužuju i kada su sasvim nedužne, dok muškarci i dalje uživaju određene beneficije.

Ko su starletani? Lepuškasti mladići koji se kao muške starlete od Stanije, Soraje i Ave razlikuju samo zbog tog što se ova sredina još nije navikla da gleda gole muškarce na skuteru. To ne znači da neće.

Po pravilu imaju 5, 6 krcatih Facebook profila na kojima, polugoli, reklamiraju svoju anatomiju. Žive u teretanama i klubovima, a preživljavaju na račun poznatih žena sa kojima se zabavljaju. Dve tekve veze dovoljne su da i oni postanu VIP. Nebitno je da li su smuvali bukvu, tikvu, leblebiju, bilo koju koja se udala sa 16 pa obolela od druge mladosti u ranim tridesetim. Posle idu od rijalitija do rijalitija, a ako ih zadesi sreća skrase se u nekom biznisu ili krevetu kakave bogatunke, naslednice ili starije galantne dame. U najgorem slučaju, glume u spotovima Dare Bubamare.

Večeras će u rijaliti programu "Farma" biti prikazan sukob starlete i starletana koji su, samo oni znaju zašto, pokušali da budu zajedno. Osim ukoliko nije reč o triku za prikupljanje glasova ljubitelja ovog VIP kaljužanja. Ni staretan ni starleta nemaju ni vremena ni interesa za emocije. Za njih partnerske veze imaju sasvim jasnu upotrebnu vrednost. Služe isključivo stvaranju medijske fame a kako se na prebukiranoj javnoj sceni skandali troše na dnevnom nivou, jednu famu u galopu mora da zameni sledeća. Odnosno jednu vezu raskid pa nova veza pa u sve iz početka. Prašine ne sme da manjka. Dok ne uguši i one najdokonije. Ili dok glavni likovi ove farse konačno ne nalete na dobitnu kartu.

"Ti si pederčina" - urlala je Stanija na Filipa igrajući ulogu naivne supruge koja se vratila s posla kući i u krevetu zatekla muža sa komšijom. Sve i da jeste, starletica je to odavno morala da zna. Mnogo pre susreta između obora i kokošinjca. I starletani i starlete kreću se u istom društvu, u istim krugovima, klubovima, ekipama. Sarađuju sa istim novinarima, pripremaju "medija planove" za to kada će papracima pokazati dupe ili biceps. Ciljna grupa im se razlikuje samo po polu. Ili, što bi tviteraši dodali na kraju - oh, wait!

M.N

farmafilip panajotovićstanija dobrojević