Maja Nikolić peva na Gej paradi?

"Želeli smo da izađemo u javni prostor koji zauzima centralno mesto u gradu i da razgovaramo sa ljudima. Pripremili smo i jedan test za heteroseksualce kojima postavljamo ona pitanja koja se najčešće nama postavljaju - kada si postao gej, šta ti se dogodilo u životu... Delićemo balone i kolačiće sreće u cilju stvaranja toplih i srdačnih međuljudskih odnosa" - objašnjava Boban Stojanović današnju akciju koju je obezbeđivalo ne više od 15 policajaca.

U jednom trenutku Boban je pokušao da počasti tri policajca kolačićima upakovanim u sjajnu foliju ali nažalost sva trojica su odbila da se posluže.

Ovoga puta aktivista nije pozvao nikoga od bivših cimera iz popularnog rijaliti programa ali tvrdi da su mu, za sve buduće događaje i javna pojavljivanja, Soraja i Ava obećale punu podršku. Možda će se pojaviti i pobednik Žarko Stojanović. Neke akcije sa bivšim ukućanima su već zakazane.

Na pitanje da li je Maja Nikolić sa kojom se u kući par puta oštro sukobio pojaviti na nekom od tih događaja, Boban kaže: "Maja je divna osoba, suštinski željna ljubavi i pažnje, tako da se nadam da će baš ona, kao odličan vokal, pevati na predstojećoj Gej paradi. Ako iko voli da peva, onda je to Maja!"

M.N

boban stojanovićmaja nikolić