Biznis Liga šampiona: Finale izbora Cotrugli MBA stipendista iz Srbije

Stručno poslovno usavršavanje je i uistinu “više od igre”, pa drugačije teško da je i moglo biti kada su igrači oni najprobraniji među šest stotina prijavljenih kandidata sa završenim fakultetima, znanjem engleskog jezika, i najmanje tri godine radnog iskustva. Njih trideset je danas u Beogradu pokazalo šta želi i šta ume na polju rešavanja i prezentovanja poslovnih zadataka, sa ciljem svakog od njih da osvoji punu, ili jednu od pet polovičnih stipendija za MBA program.

Šest timova sastavljenih od mladih ljudi, od kojih većina nema menadžerskog iskustva, rešavalo je realne poslovne izazove (tz. case odn. “slučajeve”) koje su postavili glavni sponzori ovogodišnjeg procesa dodele stipendije – kompanije Trident Media Group (portal Nadlanu.com) i grupacija sajtova Infostud. Rezultat? Iskre, čak i neskriveno iznenađenje i zadovoljstvo pokazanim idejama, kreativnošću, argumentima, ali i ambicijom i žustrinom kojom se polemiše. A uskoro će se znati i superfinalisti!

Do tada, sledi drugo poluvreme, sutra.

Trident Media Group investiranjem u Cotrugli projekat podržava agilne, ambiciozne ljude iz Srbije u težnji da se neprestano usavršavanju, i posebno želi da ohrabri članove on-line zajednice da stiču i napredna poslovna znanja primenjuju u oblasti savremenih komunikacija i marketinga.

MBA program je jedan od vodećih standarda u poslovnom obrazovanju, koji polaznicima donosi veću konkurentnost prilikom zapošljavanja i napredovanja u karijeri. Internacionalna poslovna škola Cotrugli ima centre u Beogradu i Zagrebu, kancelarije u Ljubljani i Sofiji, a broj polaznika iz regiona koji su pohađali njene obrazovne programe premašio je 10.000.

cotrugli business schoolmbaNadlanu.comstipendijatrident media group