Sajam erotike odložen za decembar

Šef projekta Sajma erotike, Dragan Zečević kaže da su u dogovoru sa izlagačima odložili sajam za decembar, jer se prijavio mali broj vlasnika seksi šopova i izdavača.

Ugovorili smo eksluzivnu binu, izvođače, goste iz inostranstva, pripremili smo celokupni program. Nažalost, situacija je žalosna u Srbiji, jer postoji samo 15 seksi šopova, od kojih većina ima iste vlasnike, a sajam nije sajam ukoliko nema dobar izlagački program. Nismo želeli da od sajma napravimo kafanu ili noćni klub. Imali smo najmanje cene štandova za izlagače i ovim sajmom smo hteli da reaktiviramo celu priču Sajma erotike koji je poslednji put organizovan još 2007. godine“, kaže Zečević.

On kaže da će se Sajam erotike ipak održati u decembru, neposredno pred Novogodišnji vašar, ali se sigurno neće preklapati sa njim, jer je ta manifestacija rezervisana uglavnom za decu.

Majski termin svakako nije dobar, jer se ovakvi sajmovi održavaju uglavnom krajem godine. U Berlinu se održava u novembru, a veliki sajam u Celju održava se prve nedelje decembra. Pokušavamo da odmah posle tog sajma dovedemo iste izlagače koji dolaze iz celog sveta i kod nas. Jedno je sigurno, Sajam erotike nije više tabu tema kod nas“, zaključuje Zečević.

Izvor: Tanjug via Blic

decembarsajam erotike