Royal Ketering: Vaše snove pretvaraju u stvarnost

Hrana je važan segment svih bitnih događaja u našim životima: rođendana, venčanja, proslava u firmi.. i nekako se čini najzodnije da u takvim situacijama goste poslužimo brzim zalogajima. Nije baš uvek prikladno postavljati sto za 50 ljudi, priznaćete!

Jedini narod na svetu koji praznuje slave je slovenski narod. Ovaj dan vezan je za određenog sveca, ali i porodicu i kuću. Posebna pažnja posvećena je slavskoj trpezi. U ovom važnom danu uz vas je Royal QSR, koji pruža raznovrstan program na kome će se naći kako autentična i tradicionalna jela tako i savremena i egzotična kuhinja.

Svakako jedan od najznačajnijih događaja u godini je proslava rođendana. Royal QSR Vam nudi poseban program pun iznenađenja, kako za slavljenike tako i za goste. Širok meni sastavljen je od različitih slanih jela do brojnih poslastica. Sa posebnim zadovoljstvom i pažnjom organizuju proslave dečijih rođendana. Hrana servirana i pripremljena na atraktivan način otvoriće apetit vašim mališanima.

Želite da obeležite bitan događaj vezan za Vašu firmu, za Vašu karijeru. Royal QSR sa svojim programom za koktele je tu za Vas. Ukusni, lepo aranžirani i raznovrsni zalogaji upotpuniće prijatnu atmosferu, a tu je i širok asortiman kvalitetnog pića.

Royal QSR je porodična firma koja objedinjuje dugogodišnje iskustvo šefa kuhinje i znanja iz oblasti menadžmenta i ekonomije mlade generacije. Sve o njima pogledajte OVDE

Njihova ponuda se tu ne zadržava: jedna od delatnosti kojom se takođe bave su restorani sa samoposlužvanjem, koji su pozicionirani u poslovnim centrima Sava biznis centru, Genex maloj kuli i Yu biznis centru.

Royal QSR je jedna od retkih kompanija koja je svoj objekat uredila po HACCP standardu.

royal ketering