Fetiši po horoskopskim znacima

Ovan mora da oseti adrenalin, pa mu je jutarnji seks pravo zadovoljstvo, a pritom bi mu bilo drago da ga partner malo snažnije povuče za kosu. Mošus je miris koji seksualno najviše stimuliše Ovnove.

Bik voli snažno i strastveno ljubljenje, a još ako to bude po vratu, ludilo počinje. Nije loše kraj Bika uvek imati čokoladu koja im je pravi afrodizijak i obožavaju je.

Blizanci su najviše napaljeni na brzi seks, a i oralni se nalazi na samom vrhu njihovih želja. Ako vam je pri ruci kakva seksualna igračka, brzo će je i rado upotrebiti.

Rak obožava dodire po stomaku i grudima, a igranje seksualnih uloga mu je izuzetno zabavan i drag oblik seksa. Verovali ili ne, ako Raka odvedete u hotel, očekuje vas pravi vatromet strasti.

Lav je, naravno, pravi pravcati egzibicionista, a neizmerno ga uzbuđuje seks na plaži, seksualno grickanje i grebanje, a ako ubacite i koji kompliment, Lav će vam ispuniti sve najskrivenije želje.

Devica ima oreol ukočenosti, no zapravo obožava vezivanje u krevetu, od poveza preko očiju do lisica. Svakako nabavite seksi donje rublje, Device ga obožavaju i na sebi i na partneru.

Vaga
nije baš tako povučena kako izgleda, a erogena zona na koju se najviše pali je zadnjica. Ako viri iz nekog kostima, još i bolje.

Škorpija neće puno razmišljati kad se ukaže prilika za seks na javnom mestu ili u vodu, a misterije je strašno pale, pa ako nabavite kakvu masku, biće još zabavnije.

Strelac je sav u avanturama, tako da će, kao i Škorpija, vrlo rado pokazati svoje seksualno umeće na javnom mestu, a odmah će pozitivno odgovoriti i na pozive na maštovite seksualne igrice.

Jarac stalno razmišlja o seksu na visini, pa je tako u klubu onih sa seksualnim iskustvima u avionu najviše Jaraca, ali dovoljna će biti i planina ili neki prilično visok sprat poslovnog tornja s dobrim pogledom.

Vodolija voli bezobrazne razgovore i u njima je pravi majstor, kao i u telefonskom, sajber i grupnom seksu, a nisu im strane ni seksi igračke svih vrsta.

Ribama su stopa najjača erogena zona, a naročito prsti. Ribe su i poznati voajeri kojima nije strano snimanje vlastitih seksualnih iskustava.

Izvor: B92

fetišhoroskopski znaciseks