Revija venčanica: Predstavljene kreacije iz Pariza, Milana i Rima

Za ovaj jubilej specijalno iz Pariza stigle brojne zvanice zajedno sa Michel Parienti, čovekom koji već 20 godina predvodi francusku Asocijaciju venčanica The Sposa Group.

Na reviji je prikazano mnoštvo stilova, izuzetna raznovrsnost luksuznih materijala -svila, mikado, taft, organdin, francusku čipku, ručnu izradu aplikacija od swarovski kristala, perlica i staklića, sve ono što venčanice salona “Anabella” čini tako posebnim. Zvanice su bile oduševljene kolekcijom koja je prikazana bez obzira da li je reč o bajkovitim venčanicama ili toaletama za crveni tepih, u kojima se ponosno vole prošetati i holivudske dive.

Strast prema modi i "posebnoj haljini" salon venčanica “Anabella” neguje i u Srbiji pa su ove glamurozne venčanice dostupne svakoj mladoj koja se želi osećati tako glamurozno i posebno.

Pored velikog broja zvanica iz inostranstva, proslavi jubileja prisustvovale su i naše poznate javne ličnosti: Dalibor Andonov Gru sa suprugom Danicom, Jelena Žeželj, Pedja D’ Boj, Jelena Gajšek, Sonja Kocić, Luka Tešanović ,Miss Srbije Aleksandra Doknic,Miss Univerzum Ana Vrcelj,Nebojsa Pilipovic Pilo i mnogi drugi.

venčanica