Izbacili je iz akva parka zbog tesnog bikinija (VIDEO)

Osoblje akva parka "Adventure oasis" zamolilo je Madlen da se udalji sa bazena zbog neprimerenog bikinija. Madlen je povređena ovakvim ponašanjem i optužuje osoblje za diskriminaciju.

Prema tvrdnjama ove plavuše, ona je u utorak sa svojom familijom otišla na kupanje, ali popodnevno uživanje pretvorilo se u veliku neprijatnost. Naime, osoblje ju je zamolilo da obuče šorc jer joj je kupaći premali, ili u suprotnom da napusti park.

"U tom trenutku osetila sam veliku nepravdu. Kada sam se osvrnula oko sebe i pogledala malo bolje shvatila sam da je većina devojaka koje su upola mlađe od mene obučeno u bikini kao moj. Mislim da je ovo diskriminacija samo zbog toga što suviše dobro izgledam za svoje godine", kaže razočarana Madlen.

Nakon ovoga, ona je zamolila nadzornika akva parka da pozove policiju kako bi uložila žalbu, ali kada su stigli, policajci su je samo otpratili do izlaza.

Nakon incidenta koji je doživela na bazenu ona se požalila na svojoj Fejsbuk stranici.

"Petnaest minuta kasnije stigao je policajac koji je rekao da me razume i da je na mojoj strani", objasnila je ona.

"Mi nažalost ništa ovde ne možemo da učinimo, ali se nadam da po našem izrazu lica možete da vidite da razumemo zašto ste ljuti", prokomentarisao je jedan od policajaca.

Zaposleni u akva parku nisu dali izjavu za javnost povodom ovog slučaja.

Izvor: 24sata

akva parkdiskriminacijakupa?i kostimi