MOŽE LI SE ZAMISLITI VEĆE DNO: Novi farmerski sudski proces

Kada ju je Bebi Dol postavila za gazdaricu, Saška Karan je izjavila da je Bebi "najdivnija i najkultirnija farmerka koja može da služi za primer ostalima na imanju." Po izlasku sa Farme, promenila je ploču

Saška će navjerovatnije tužiti Bebi Dol, jer je napala i posekla. Ona se na Facebooku zahvalila svima koji su je podržali dok je bila u rijalitiju.

"Po izlasku sa Farme nosim pomešana osećanja. Sa jedne strane sreću, jer me dugo nije bilo u medijima, a sa druge strane gorčinu, jer sam doživela vrlo neprijatne trenutke", napisala je Saška svoje utiske iz rijalitija.

Ona se dotakla i incidenta koji je imala sa Bebicom i nakon konsultacije sa advokatom je rešila da je tuži.

"Skalpiranje od Bebi Dol, koje je bilo više nego strašno i moglo da se fatačno završi po moj život. Posle konultacija sa advokatima, navjerovatnije ću morati da podnesem tužbu protiv Bebi, kako bi neke stvari ipak izašle na videlo", objasnila je Saška, još jednom zahvalivši porodici i prijateljima koji su bili uz nju.

Da li je davnih dana zaboravljena pevačica svesna da nema mnogo načina da zadrži medijsku pažnju osim da se, na primer, povlači po sudu?

M.N / Mondo

farma