Top pet novih mesta za provod u Beogradu

1. Splav Hot Mess FOTO - Duh Ibice dolazi pravo na Savu. Moda, ekstravaganca, dobri di-džejevi, devojke kao sišle sa piste, šampanjac i kokteli, luksuzne zabave... Želite da budete primećeni i da se osetite kao milion dolara? Pravac tamo!

2. Gradski Splav Lasta (GS Lasta) FOTO - Ko voli "Brankow", "Mladost - Ludost", "Tube" - voleće i Lastu! Splav sa beogradske strane Save tri dana u nedelji nudi vrhunski provod, a nedeljom opuštajući matine. Naša preporuka: Odletite na Lastu!

3. Novo-staro mesto Kafe bar Pevac FOTO dobilo je novo ruho i povratilo stari sjaj! Uz lepe goste, zanimljive muzičare, i onaj faktor "X" koji je potreban da bi ljudi voleli da se provode baš na tom mestu - Pevac je preko noći opet postao mesto No. 1!

4. Terassa Lounge FOTO - Još jedna tačka odličnog provoda koje se nalazi na dobro poznatom mestu - Kalemegdanska terasa. Osim proverene lokacije, naši najpoznatiji house di-džejevi, ali i strane zvezde i dobra promocija prava su preporuka za izlazak baš ovde!

5. Nismo zaboravili ni ljubitelje starog dobrog kafanskog zvuka - Ona moja na vodi FOTO ovog leta trese i ljulja!
I pazite da vam se ne zavrti u glavi od tolikog provoda!

klub terassaNadlanu preporukanoćni životrestoran pevacsplav hot messsplav lastasplav ona moja na voditerassa loungezurka