Aleksandar Mitrović: Ne znam kako da živim s onim što sam uradio

''Od subote, otkako je u pritvoru, Aleksandar je više puta ponovio da ga nije briga na koliko će dugo biti osuđen jer on ne zna kako da živi s činjenicom da je Andrea Bojanić mrtva'' ispričao je naš izvor. Sagovornik Kurira kaže da Aleksandar praktično jede samo jednom dnevno, a dešava se i da po ceo dan ništa ne stavi u usta!

''Kad su mu roditelji i sestra bili u poseti, Aleksandar nije hteo da uzme hranu koju su mu doneli. Nije čak hteo ni da sa sobom ponese flašu „koka-kole“ koju su mu roditelji dali! Tokom te posete Aleksandar je bio veoma povučen, jedva da je izgovorio nekoliko rečenica. Ipak to je bio dirljiv susret, a naročito Aleksandra i njegove majke Sonje. Dugo su proveli u zagrljaju'' naveo je on.

Izvor Kurira dodaje da se vidi da je Mitroviću veoma teško zbog nesreće koja se dogodila.
''Za ovih nekoliko dana, koliko je u pritvoru, on nije odspavao nijednu celu noć''- rekao je izvor Kurira.

Kako Kurir nezvanično saznajem, Aleksandar nema nikakav poseban tretman u Centralnom zatvoru i prema njemu se straža ophodi kao i prema svakom drugom pritvoreniku.
''Mitrović je u zajedničkoj sobi s više pritvorenika. Ne pravi nikakve probleme, niti na bilo koji način ističe da je sin Željka Mitrovića. Naprotiv, poštuje sva zatvorska pravila'' - rekao je naš izvor.

Reporteri Kurira ponovo su juče obišli mesto nesreće u Ustaničkoj ulici u beogradskom naselju Konjarnik. Saznali su da je policija tek juče uzela snimke kamera s nekoliko lokala.
''Iskreno, ne znam šta se vidi na tim snimcima jer nemam monitor za gledanje snimljenog materijala. Moje kamere snimaju ulaz, a da li su zabeležile i neki deo nesreće, to ne znam'' rekao je vlasnik pekare „Tamnava“.

Izvor: Kurir

aleksandar mitrovićpritvorželjko mitrović